Om oss

Zanussi - Italiensk siden 1916


I1916 startet driftige og unge Antonio Zanussi å lage stekeovner i Nordøst-Italia, og det tok ikke lang tid før han hadde utviklet en rekke oppfinnsomme produkter. På 1950-tallet, under ledelse av Antonios sønn Lino, økte antall ansatte i selskapet til 300, og var kjent over hele Europa for å produsere gasskomfyrer langt forutfor sin tid når det gjelder kompakthet, ytelse og brukervennlighet.

På 1980-tallet ble Zanussi en del av Electrolux AB Stockholm, hvis investering har hjulpet Zanussi å fortsette å utvikle produkter i italiensk design og stil, og kvalitet. Så du kan stole på at de tar seg av husarbeidet så enkelt som mulig ... og du kan nyte livet.
Alt blir enklere - med litt italiensk innflytelse

Hos Zanussi er tankegangen vår enkel: din tid er verdifull, nyt den! For å hjelpe deg med å leve livet ditt til det fulle har vi en rekke frittstående produkter, designet til å passe perfekt inn i vaskerommet eller på kjøkkenet ditt.

Bare velg det du trenger fra vårt overraskende rimelige utvalg, og de vil ta seg av de daglige gjøremålene dine – pålitelige og med stil – slik at du har tid til å gjøre de tingene du virkelig liker. Følg de fargekodede utvalgene våre for å finne produkttypen du søker og med våre meget oversiktelige kataloger, finner akkurat den løsningen som gjør livet ditt enklere ... enkelt og greit!

Kontakt oss

Vi er alltid glad for å hjelpe.

Start nå
Service og support

Problemer med et produkt? Besøk Service& Support-seksjonen.

Start nå

Besøk våre forhandlere og opplev produktene våre.

Finn en butikk
Hovedkontor:

AB Electrolux
S:t Göransgatan 143
SE-105 45 Stockholm, Sverige

 
Lukk