Vaskemaskin

Så du er på leting etter den perfekte vaskemaskinen. En du sparer tid, energi og penger på.
Men du vet ikke hvor du skal starte. Bruk denne kjøpeveiledningen for å få hjelp til å sammenligne og bestemme deg.

Areal

Uansett om du har et stort vaskerom eller vasker klærne på t-kjøkkenet, har Zanussi en rekke vaskemaskiner og tørketromler som er utformet for å spare plass og stillferdig tar seg av jobben mens du er opptatt med andre ting.

Smal frontmatet
Har du ikke så mye plass på vaskerommet? Vurder den smale frontmatede vaskemaskinen.

Smal toppmatet
Toppmatete vaskemaskiner med kun 40 cm bredde gir et lite vaskerom ekstra sårt trengt plass.

Vaskemaskin med tørketrommel
Spar enda mer plass Velg en vaskemaskin med tørketrommel. De har automatisk vaske- og tørkeprogrammer som tar opptil 6 kg tøy.

Energisparing

Hjelp miljøet og lommeboken ved å spare energi og vann. Alle monner drar, og en A-merket vaskemaskin fra Zanussi er intet unntak. De har svært lavt energiforbruk og kombinerer det med redusert vannforbruk slik at du sparer mest mulig energi.

Kapasitet

Fordi tøymengden og hyppigheten varierer, er Zanussi-maskiner utformet slik at du sparer tid, energi og vann hver eneste gang du vasker.

Jetsystem+
Alle fordelene til den forrige Jetsystem-funksjonen har vi nå gjort enda bedre. Den nye Jetsystem+-funksjonen justerer vann- og energiforbruk automatisk til optimale nivåer slik at maskinen blir maksimalt effektiv. Bra for miljøet, og bra for strømregningen din.

7 kg-system
Legg i store gjenstander som dyner og jakker inn i en Zanussi 7, 8 eller 10 kg uten å måtte tenke deg om – disse modellene har superkapasitet slik at du kan vaske store tøymengder enklere og sjeldnere, og dermed sparer du både tid og energi.

Hastighet

Vi synes ikke klesvasken skal ta hele helgen – spesielt når du bør bruke den til å slappe av og kose deg.

Automatisk og manuell sentrifugering
Hastigheten på sentrifugen kan reduseres manuelt eller automatisk for utvalgte vaskeprogrammer. Slik at du får klesvasken ut av maskinen akkurat når du trenger den.

Neste veiledning:Tørketrommel

 

Send til en venn

Send til flere venner

Forhåndsvis e-postmeldingen Hei der, Tenkte dette kunne interessere deg

Lukk
 

Velg hvor dette skal deles

Lukk
 
Lukk