Service og support

Oppvaskmaskiner

I dag bruker våre mest effektive oppvaskmaskiner 12 liter vann på én last - en reduksjon på 37 % de siste 10 årene. Oppvaskmaskiner kan redusere vannforbruket med opp til 80 %, sammenliknet med å vaske opp for hånd i en gjennomsnittlig husholdning.

Saltbruk
Juster mengden salt etter lokal vannhardhet. Hvorfor er det viktig? Fordi oppvaskmaskinen din trenger det bestet vannhardhetsnivået for å rengjøre oppvasken perfekt.

Auto-program
Ingen grunn til å bestemme hvilket program som er best egnet til oppvasken din, la oppvaskmaskinen bestemme for deg. Oppvaskmaskinen vil tilpasse tid, temperatur, vann og energi i henhold til innholdet og dets smussgrad, for å sikre at oppvasken vaskes så effektivt som mulig. Temperaturvariasjoner fra 45 °C til 70 °C er egnet for alt fra glass til panner.

Fuzzy logic
Ved å bruke Fuzzy Logic kan oppvaskmaskinen finne ut hvor mye som er satt inn. Varigheten og vannforbruket vil tilpasses deretter, for å sikre at det ikke blir brukt unødvendig mye vann. Vær trygg på at når du vasker en full maskin eller en halv last vil oppvaskmaskinen tilpasse seg deretter.

Skru av oppvaskmaskinen mellom bruk. Ved å etterlate den i standby-modus bruker du unødvendig mye energi.

 
Lukk