Bygget av eksperter.
Reparert av eksperter.

Vi kjenner produktene dine inn og ut. Vi har hundrevis av teknikere, utdannet av Electrolux, over hele landet. Hvis produktet ditt ikke virker, søker du i Hjelp nedenfor eller ringer oss og bestiller en reparasjon i dag.

Det var lett å bestille reparasjonen min. Teknikeren var veldig hyggelig og jeg lærte mye om oppvaskmaskinen.

Hvordan bestille reparasjonen din

If you have a valid warranty, you can book a repair free of charge online or by phone. If you don't have a valid warranty, you can either buy a one-off repair or join our Repair & Protect programme to access 12 months of cover.

Vaskemaskin

Jeg har en garanti

Bestill en reparasjon nå, gratis.

Bestill en reparasjon
Reparatør

Jeg har ingen garanti

Du kan velge å kjøpe en engangsreparasjon eller melde deg inn i Repair & Protect-programmet vårt, betale månedlig og få tilleggsdekning i 12 måneder. Ring vårt reparasjonsteam på:

22 72 24 00
Reparatør

Jeg vil utvide garantien min

Få forbedret dekning for hele produktets levetid. Ring vårt garantiteam på:

22 72 24 00

Vårt løfte

Du kan stole på at vi leverer best mulig servicekvalitet, hver dag. Det er vårt løfte til deg. Vi har teknikere som er opplært til svært høye standarder, over hele landet. Kundeserviceteamene våre er vennlige, hjelpsomme og effektive. Det gjør oss til eksperter i å få hjemmet ditt til å fungere igjen. Produktene dine hjelper deg med å gjøre huset ditt til et hjem – og vi vil alltid strebe etter å holde det på den måten.