Ovnen med roterende bryter starter ikke

Senest oppdatert 23.10.2019 14.11

Problem:

• Ovnen starter ikke selv om prosedyren på skjermen, f.eks. ""Fyll på vann"", er fullført.
  • Ovnen blir ikke varm.

Gjelder:

• ovner utstyrt med display og roterende bryter

Løsning:

1. Alle meldinger som vises på displayet, for eksempel ""Fyll på vann"", må bekreftes ved å trykke på den roterende bryteren.

• Hold den roterende bryteren inne for å åpne innstillingsskjermen.
  • Hold og drei den roterende bryteren for å navigere gjennom menyen.
  • Hold og trykk den roterende bryteren for å bekrefte en innstilling eller velge den aktuelle undermenyen.
  • Finn menyalternativet ""Tilbake"" eller bekreft en valgt innstilling for å gå tilbake til forrige meny.
Bestill service
Bestill service

Ønsker du bestille en service tekniker? Våre Electrolux teknikere inspiserer og løser problemet til et pris, inkludert reservedeler.

Reservedeler og tilbehør
Reservedeler og tilbehør

Finn originale reservedeler for produktet ditt i vår web shop og få de levert på døren.