Vann renner ned på kjøkkengulvet under steking

Senest oppdatert 08.11.2019 14.37

Problem

  • Vann renner ned på kjøkkengulvet under steking

Gjelder

  • Innbyggingsovn
  • Frittstående komfyr

Vedtak

  • Benytt en form som passer kjøttets størrelse.
  • Plasser formen på risten, og plasser kjøttet på en tallerken i formen for å samle opp saftene.  
  • Ikke benytt mer vann enn 200-400 ml. 
  • Ikke tilsett mer vann under steking.

Bruk av varmluft til steking vil føre til større fordampning og mer damp i ovnsrommet, samtidig som det vil tørke ut maten mer.

Bruk over- og undervarme når du lager retter som avgir mye fuktighet.

Bestill service
Bestill service

Ønsker du bestille en service tekniker? Våre Electrolux teknikere inspiserer og løser problemet til et pris, inkludert reservedeler.

Reservedeler og tilbehør
Reservedeler og tilbehør

Finn originale reservedeler for produktet ditt i vår web shop og få de levert på døren.