Halv mengde-funksjonen virker ikke

Senest oppdatert 23.10.2019 10.59

Problem:

• Oppvaskmaskinens halv mengde-funksjonen virker ikke
  • Halv mengde-funksjonen kan ikke aktiveres

Gjelder:

• Integrert oppvaskmaskin
  • Frittstående oppvaskmaskin

Løsning:

1. Se brukerveiledningen din for detaljert(e) informasjon og instruksjoner om programmer og ytterligere alternativer.

Knappen for halv mengde-funksjonen er ikke en vaskesyklussyklus, men et alternativ som kan velges sammen med et program.

Halv mengde-funksjonen er ikke tilgjengelig for alle programmer. Unntak inkluderer forvask and 30-minutters syklus.