Produktdetaljer

Induksjonskoketoppen Series 20 tilbyr rask, effektiv oppvarming av hvert måltid. Og paret med Hob2Hood® blir matlukt fjernet automatisk. Avtrekksviftene til ventilatoren er trådløst koblet til koketoppen og hastigheten økes og senkes avhengig av temperaturen.

Produktfordeler

Induksjonskoketoppen er enkel, rask og trygg

Induksjonsteknologi varmer opp kun bunnen av pannen, slik at området rundt forblir kjølig å ta på. Og siden overflaten er helt glatt, trenger du bare en fuktig klut for å tørke den av.

Automatiske avtrekksvifter med Hob2Hood

Med Hob2Hood-teknologien justerer avtrekksviftene koketoppens innstillinger automatisk. Under tilberedningen øker eller synker hastigheten på viftene for å matche temperaturendringene du foretar. Slik at du ikke trenger å tenke på ventilatorinnstillingene og kan fokusere på et smakfullt måltid.

Berøringskontroller utformet for enklere matlaging

Spesifiser tilberedningsnivåer, still inn timere og juster temperaturer med berøringskontrollene. Betjeningspanelet er innebygget i glasset på koketoppen. Full kontroll over tilberedningen med et par trykk.

Intens varme når du trenger det med PowerBoost

PowerBoost-funksjonen er designet for intens varme etter behov. Kok opp vann raskere enn i en elektrisk kjele, eller skru opp varmen under grillpannen for bruning og steking av biffer. Bygget for bekvemmelighet slik at det blir enklere å tilberede favorittmåltidene dine.

Unngå overkoking med Timer-funksjonen

Når timer-tiden utløper slår koketoppen automatisk av varmen. Timeren kan settes til en maksimumsgrense på 1,5 time, noe som betyr at selv om du konsentrerer deg om andre sysler, blir måltidet ditt klart når du er klar.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse av produktet. Eller for å enkelt å finne support, relevante reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Bli med i MyElectrolux Reservedeler og tilbehør Support
to stoler i en stue