MAKING LIFE EASY. SINCE 1916.

A HOME LIFE SIMPLIFIER

Our passion is to deliver practical and effective solutions that are easy to use. We combine Italian design and quality in everything we do. 

VÅR HISTORIKK

I 1916 begynte den foretaksomme Antonio Zanussi å lage ovner i Nordøst-Italia, og utviklet snart en serie av oppfinnsomme produkter. Zanussi har siden spilt en banebrytende rolle i husholdningsapparater. Med innovasjoner som den først gassovnen og det første kjøleskapet med automatisk avriming. Smart italiensk design er hjørnesteinen for vår suksess i dag, akkurat som det var for 100 år siden.

ALT. GJORT ENKLERE.

De siste 100 årene hadde vi hatt en del gode ideer, alle basert på det samme: å skape produkter som gjør livet ditt enklere. Vi har gjort klesvask lettere med vaskemaskiner med XXL-kapasitet, og på kjøkkenet har vi laget ovner som sparer deg for søl og rengjør seg selv. Vi er en hjemmelivsforenkler slik at du får mer tid til venner og familie.

DESIGN OG INNOVASJON

Et perfekt ekteskap mellom teknologi og design sørger for at Zanussi utvikler apparater som er forut for sin tid. Vi bestreber oss på å forenkle livet ditt i en lang rekke kategorier, inkludert kjøleskap, koketopper, ovner, ventilatorer og koketopper, vaskemaskiner og tørketromler.

UTVIKLINGEN AV PRODUKTENE VÅRE

Mye har skjedd de siste 100 årene. Utforsk hvordan produktene våre har utviklet seg for å gjøre livet enklere.

FRA TIMER TIL SEKUNDER

Koketoppene våre er blitt raskere og raskere med årene. Vi lanserte den første gasskomfyren i 1916. Dette var raskere enn å hugge trær og betydde at du kunne lage en kopp te med et knappetrykk. Spol fremover til 2000 og vi lanserte induksjonskoketoppen. Den er raskere, tryggere og mer energieffektiv, og den lange tiden du måtte vente på vannoppkok er over.

FRA ILD TIL DAMP

Det har alltid handlet om å gjøre baking enklere hos Zanussi. I 1916 skapte Antonio Zanussi den første stålovnen for å gi deg et bedre resultat enn åpen ild. Nå for tiden kan en Zanussi-ovn gjøre kjøkkenet ditt om til et bakeri. Vår Direct Steam-ovn gir deg den perfekte skorpen ved å tilføre en anelse damp, og når du er ferdig rengjør den til og med seg selv med et knappetrykk. Enkelt.

FRA ISBLOKKER TIL KOMBISKAP

For mange år siden trengte man en kjeller eller et par store isblokker for å holde maten fersk. Det var ikke før på 1950-tallet at det elektriske kjøleskapet gjorde lagring av mat enkelt. Nå har vi TwinTech, crème de la crème av oppbevaring av fersk mat. Med en separat luftstrøm for kjøleskapet og fryseren, forblir maten din fersk og smakfull lengre.

FRA EN OM GANGEN TIL 10 KG I EN SYKLUS

Klesvask har endret seg veldig de siste 100 årene. Den gang var tøyvask nesten en fulltidsjobb. Væt, skrubb, væt, skrubb, vri, heng, vent, ferdig. Men i dag kan LINDO300 takle et helt fotballags draktsett i ett. Det er 10 kg klær vasket med et knappetrykk. Det innebærer mindre tid på klesvask og mer tid på å ha det moro. Enkelt.

FRA EN DAG TIL EN SYKLUS

For 100 år siden var det alt annet enn enkelt med klesvasken. Det kunne til og med ta hele dagen. Vasking, henting, venting, samling – og det var hvis solen skinte. I dag kan du gå fra skitten til garderobeklar på så lite som 60 minutter. Vaskemaskinen vår rengjør og tørker klærne dine i en maskin, på en syklus. Klesvasken er ferdig. Nå litt moro. Enkelt.