Produktdetaljer

Viften i ovnen (omluft) varmer opp ovnen raskere og fordeler luften så snart den er slått på. Noe som betyr at maten din kan tilberedes raskere, uten å måtte snu på maten under tilberedning.

Produktfordeler

Ovn med vifte for jevn matlaging

Luften inne i ovnen fordeles ved hjelp av en vifte, så alle retter får den samme mengden varme. Dette gjør at ovnen varmes opp raskere, noe som betyr at du får de samme resultatene ved å bruke 20% lavere temperaturer, sparer tid og bruker mindre energi.

Skinnende rent med Aqua Clean

Et ekstra verktøy for rengjøring i ovnen, er AquaClean. Ved å tilsette vann til ovnens bunn sammen med varme, skapes et fuktig miljø slik at matrester lettere fjernes med en fuktig klut.

Innebygd grillfunksjon

Lag sprøtt bacon, stek pølser, eller gratiner osten på en deilig lasagne. Med grillfunksjonen kan du plassere maten du lager nær toppen av ovnen, og du vil få deilige resultater.

Lag mer mat samtidig med XL-stekebrett

Et XL-stekebrett håndterer enda større retter. Lag mer samtidig for venner og familie, og vær trygg på at all maten er klar samtidig,

Anti-fingeravtrykkbelegg, for problemfri rengjøring

Fingermerker på ovnen blir en saga blott med anti-fingeravtrykkbelegg. Ovnens rustfrie stål vil alltid se fint ut, uten behov for å tørke eller polere.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop som blir levert til din hjemmeadresse.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt