EnergiklasseA
Innbyggingsmål HxBxD (mm)600x560x550
CookingFunctionsConventional/Traditional cooking, Defrost, Fast grilling, Grilling, Moist fan baking, Pizza setting, True fan cooking
WiFiNei
Total tilkoblingseffekt2790
SteamCategoryNo
Type TimerElektonisk autoklokke.
Nettovolum, liter72
Produktdetaljer
Serie 20 FanCook-ovn fordeler varmen med viften og varmeelementet. Luft flyttes kontinuerlig rundt i ovnen, for å sikre at maten kan tilberedes på flere nivåer samtidig
Jevne stekeresultater i hele ovnen

Få perfekt jevnt stekeresultat med Multilevel matlaging. Et ekstra element gir jevn tilberedning i hele ovnen. Noe som passer godt til matlaging av flere retter samtidig.

Skinnende rent med Aqua Clean

Et ekstra verktøy for rengjøring i ovnen, er AquaClean. Ved å tilsette vann til ovnens bunn sammen med varme, skapes et fuktig miljø slik at matrester lettere fjernes med en fuktig klut.

Ovn med vifte for jevn matlaging

Luften inne i ovnen fordeles ved hjelp av en vifte, så alle retter får den samme mengden varme. Dette gjør at ovnen varmes opp raskere, noe som betyr at du får de samme resultatene ved å bruke 20% lavere temperaturer, sparer tid og bruker mindre energi.

Ha kontroll på tiden med LED-display

Still inn nøyaktige steketider og følg med på LED-skjermen. Å sjonglere forskjellige retter samtidig har aldri vært enklere.

Lag mer mat samtidig med XL-stekebrett

Et XL-stekebrett håndterer enda større retter. Lag mer samtidig for venner og familie, og vær trygg på at all maten er klar samtidig,

to stoler i en stue
Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse av produktet. Eller for å enkelt å finne support, relevante reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.