Produktdetaljer

Series 60 SelfClean ovn med pyrolyse betyr at du aldri trenger å skrubbe ovnen igjen. Når programmet settes i gang, vil døren låse seg, og høye temperaturer aktiveres. Dette gjør matrester og fett til aske som enkelt kan tørkes bort når ovnen er avkjølt.

Produktfordeler

Zanussi - Ovn - ZOPNX5X1

Ikke mer skrubbing med pyrolytisk rengjøring

Ovnens pyrolytiske rengjøringsfunksjon gjør fett til aske. Ved å låse døren og varme opp ovnsrommet til rundt 500 ºC, blir det varmt og kraftig nok til å fjerne matrester som er igjen. Når programmet er ferdig, og ovnen er avkjølt, kan asken enkelt tørkes bort.

Jevne stekeresultater i hele ovnen

Få perfekt jevnt stekeresultat med Multilevel matlaging. Et ekstra element gir jevn tilberedning i hele ovnen. Noe som passer godt til matlaging av flere retter samtidig.

Veiledet tidskontroll

LED-skjermen hjelper deg å velge temperatur basert på hvilken tilberedningsfunksjon du velger. Men hvis du liker å ha kontroll, kan du fortsatt justere temperaturene hvis og når det er nødvendig, og stille start- og stopptid.

Ovn med vifte for jevn matlaging

Luften inne i ovnen fordeles ved hjelp av en vifte, så alle retter får den samme mengden varme. Dette gjør at ovnen varmes opp raskere, noe som betyr at du får de samme resultatene ved å bruke 20% lavere temperaturer, sparer tid og bruker mindre energi.

Lag mer mat samtidig med XL-stekebrett

Et XL-stekebrett håndterer enda større retter. Lag mer samtidig for venner og familie, og vær trygg på at all maten er klar samtidig,

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop som blir levert til din hjemmeadresse.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt