Produktfordeler

Lavfrost, for mindre avriming

Lavfrost-funksjonen innebærer at du ikke trenger å avrime fryseren din så ofte. Slik opprettholdes fryserens ytelse enklere enn noensinne.

Funksjoner innen fingertuppene. Med elektronisk touch kontroll

Med elektronisk touch kontroll vet du alltid hva som skjer i kjøleskapet ditt. Du kan enkelt kontrollere forskjellige funksjoner og angi de nøyaktige innstillingene for kjøleskapet med bare et trykk.

Bevar alle næringsstoffene med FastFreeze

Ved hurtig nedkjøling av ingrediensene med FastFreeze bevares de viktigste næringsstoffene. Slik kan du nyte bedre måltider når maten tines opp.

Pålitelig hyllesystem med sikkerhetsglass

Kjøleskapets solide hyller er laget av sikkerhetsglass som har mindre sannsynlighet for å knuses sammenlignet med vanlig glass. På grunn av den glatte overflaten kan også tilfeldig søl lett tørkes bort på et øyeblikk.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop som blir levert til din hjemmeadresse.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt