Produktdetaljer

Med Serie 40 Low Frost kjøleskapfrysing trenger du ikke avrime så ofte. Mindre frost betyr mindre arbeid for deg og et kjøleskap som er enklere å opprettholde.

Produktfordeler

Lavfrost, for mindre avriming

Lavfrost-funksjonen innebærer at du ikke trenger å avrime fryseren din så ofte. Slik opprettholdes fryserens ytelse enklere enn noensinne.

Konstant kulde, med DynamicAir

DynamicAir beskytter kvaliteten på maten og sikrer en mer stabil temperatur i kjøleskapet. Viften muliggjør sirkulasjon av kald luft inne i kjøleskapet, for en raskere og mer effektiv nedkjøling av mat.

Å holde det kaldt er enkelt med intern elektronisk styring

Med Intern elektronisk styring med LED-indikatorer trenger du ikke lenger å gjette når du oppbevarer mat. Det er enkelt å se og justere, og du har alt for hånden.

Bevar alle næringsstoffene med FastFreeze

Ved hurtig nedkjøling av ingrediensene med FastFreeze bevares de viktigste næringsstoffene. Slik kan du nyte bedre måltider når maten tines opp.

Kraftige LED-lys lar deg se alt inni.

Si farvel til mørkt kjøleskapsinteriør der du knapt kan se det du leter etter. Den myke og jevne belysningen til sterke interne LED-lys gir deg den synligheten du trenger og er energieffektiv.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse av produktet. Eller for å enkelt å finne support, relevante reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Bli med i MyElectrolux Reservedeler og tilbehør Support
to stoler i en stue