ZRDN18FS2

Integrert kjøleskap

Produktdetaljer
SerieSeries 40
EnergieffektivitetsklasseF
Totalt kjølevolum, liter311
DørfargeHvit
SidefargeHvit
InstalleringInnbygging med glideskinnemontering av møbeldør
DørhengslingHøyre (omhengslingsbar)
Utvendige mål HxBxD (mm)1772x548x549
Produktdetaljer
40-serie kjøleskap med DynamicAir holder temperaturen stabil inne i hele kjøleskapet, noe som er viktig for å bevare maten. Den kompakte viften jobber for å flytte kjølig luft rundt, for en jevn avkjøling.
Konstant avkjøling med DynamicAir

DynamicAir beskytter matkvaliteten og sikrer en mer stabil temperatur i kjøleskapet. Viften sikrer sirkulasjon av kald luft inne i kjøleskapet for raskere og mer effektiv matavkjøling.

Funksjoner ved fingertuppene. Med elektronisk berøringskontroll

Med Elektronisk touchkontroll vet du alltid hva som skjer inne i kjøleskapet ditt. Du kan enkelt kontrollere ulike funksjoner og stille inn nøyaktige innstillinger for kjøleskapet med bare et trykk.

Enkel tilgang med skuffer du kan trekke helt ut

Skuffen som kan rulles helt ut er perfekt for oppbevaring av større frukt eller grønnsaker.

Sterke LED-lys lar deg se alt på innsiden.

Ta farvel med mørke kjøleskapsinteriører der du knapt kan se hva du leter etter. Den myke og jevne belysningen fra de lyssterke LED-pærene gir deg den synligheten du trenger og er energieffektive.

Sikre stabilitet med sikkerhetsglass

Alle hyller er laget av slitesterkt og holdbart sikkerhetsglass, som sikkert støtter til og med de tyngste gjenstandene.

to stoler i en stue
Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse av produktet. Eller for å enkelt å finne support, relevante reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.