ZRDN39FW

Frittstående kjøleskap

Produktdetaljer
SerieSeries 40
EnergieffektivitetsklasseF
Totalt kjølevolum, liter390
DørfargeHvit
SidefargeHvit
InstalleringFrittstående
DørhengslingHøyre (omhengslingsbar)
Utvendige mål HxBxD (mm)1860x595x635
Produktdetaljer
40-serie kjøleskap med DynamicAir holder temperaturen stabil inne i hele kjøleskapet, noe som er viktig for å bevare maten. Den kompakte viften jobber for å flytte kjølig luft rundt, for en jevn avkjøling.
Konstant avkjøling med DynamicAir

DynamicAir beskytter matkvaliteten og sikrer en mer stabil temperatur i kjøleskapet. Viften sikrer sirkulasjon av kald luft inne i kjøleskapet for raskere og mer effektiv matavkjøling.

Funksjoner ved fingertuppene. Med elektronisk berøringskontroll

Med Elektronisk touchkontroll vet du alltid hva som skjer inne i kjøleskapet ditt. Du kan enkelt kontrollere ulike funksjoner og stille inn nøyaktige innstillinger for kjøleskapet med bare et trykk.

Sterke LED-lys lar deg se alt på innsiden.

Ta farvel med mørke kjøleskapsinteriører der du knapt kan se hva du leter etter. Den myke og jevne belysningen fra de lyssterke LED-pærene gir deg den synligheten du trenger og er energieffektive.

Pålitelig hyllesystem med sikkerhetsglass

Kjøleskapets solide hyller er laget av sikkerhetsglass som har mindre sannsynlighet for å knuses sammenlignet med vanlig glass. Og på grunn av den glatte overflaten kan tilfeldig søl lett tørkes bort på et øyeblikk.

to stoler i en stue
Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse av produktet. Eller for å enkelt å finne support, relevante reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.