ZDLN1511

Integrert oppvaskmaskin

Produktdetaljer
SerieSeries 20
InstalleringHelintegrert, leveres uten front
Utvendige mål HxBxD (mm)818x596x550
Mål innbygging (mm)820-880x600x550
DørfargeINGEN
Kapasitet kuverter13
Maks tallerkenstr. i underkurv v/senket overkurv Ø/mm270
Maks tallerkenstr. i underkurv v/hevet overkurv Ø/mm315
Produktdetaljer
Series 20 AirDry-oppvaskmaskinen åpner døren automatisk i den siste delen av syklusen og slipper frisk luft inn – og gir 3 ganger bedre resultater enn våre lukkede dørsystemer. Automatisk tørking, uten ekstra anstrengelser fra deg. Bare tøm maskinen når det passer deg.
Zanussi - Integrert oppvaskmaskin - ZDLN1511
3 ganger bedre tørking med AirDry

AirDry-teknologien slipper luft inn i oppvaskmaskinen i den siste fasen av tørkeprosessen. Døren åpnes automatisk for et gap på 10 cm, for opptil 3 ganger bedre tørking, sammenlignet med våre lukkede dørsystemer.

Zanussi - Integrert oppvaskmaskin - ZDLN1511
Hurtigsyklus som passer tidsplanen din

Hurtigprogrammet er ideell når du har dårlig tid, med lett oppvask som du kan rengjøre på bare 30 minutter. Rent servise på din tidsplan.

Total sinnsro, med MachineCare

MachineCare-programmet er designet for at oppvaskmaskinen skal fungere best mulig. Kombinert med vårt spesielle rengjøringsmiddel vaskes fett og kalk, for bedre ytelse og renere oppvask.

Zanussi - Integrert oppvaskmaskin - ZDLN1511
PerfectFit, for installering uten anstrengelser

PerfectFit-skyve-hengsler gjør det veldig enkelt å sikre at oppvaskmaskinen din passer sammen med resten av kjøkkenet ditt. Hengslene er utformet for å passe til alle høyder på benkeplaten, og fjerner behovet for å tilpasse sokkelen. Perfekt tilpassing, hver gang.

Zanussi - Integrert oppvaskmaskin - ZDLN1511
Rinse and Hold-forvask påser at oppvaskmaskinen holder seg frisk

Hvis det tar deg noen dager å fylle opp oppvaskmaskinen, vil skylle- og holdeprogrammet forhindre utvikling av lukt i mellomtiden. Vannstråler fjerner matrester fra tallerkener og glass og sørger for at kjøkkenet holder seg friskt.

to stoler i en stue
Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse av produktet. Eller for å enkelt å finne support, relevante reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.