Produktdetaljer

Den nye AirDry-teknologien vil tørke oppvasken din med naturlige luftstrømmer. Døren til oppvaskmaskinen åpner seg 10 cm i siste del av programmet slik at oppvasken er ren og tørr når du er klar til å ta den ut. Helt naturlig.

Produktfordeler

Et intensivt for program for praktisk rengjøring

Det intensive programmet i oppvaskmaskinen vår bruker en ekstra kraftig 70 °C vannstråle for enkelt å fjerne selv de vanskeligste rester.

Bare 30 minutter til helt ren

Oppvaskmaskinen har et hurtigvaskprogram som rengjør lett vask raskt og grundig på bare en halvtime. Slik at oppvasken er klar for bruk på kort tid.

Helt rent når det passer deg

Programmer oppvaskmaskinsyklusen til å starte om tre timer med utsettelsesfunksjonen. Dette er en enkel måte å rengjøre og ta ut oppvasken når det passer deg.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop som blir levert til din hjemmeadresse.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt