FINN DIN PERFEKTE KOKETOPP

FINN DIN PERFEKTE KOKETOPP

SLIK VELGER DU KOKETOPP

Fra lettvint rengjøring og induksjonstopper med hurtig oppvarming, til store og kraftige gasskoketopper – hvilken du behøver avhenger av din egen smak og hjemmet ditt.

OMRÅDE

30 cm – Med 2 brennersoner er disse koketoppene ideelle for mindre kjøkken eller enkle å kombinere med en annen koketopp.
60 cm – Den vanligste størrelsen av en grunn. Med 4 brennesoner burde det passe de fleste husholdninger og gi deg mange tilberedningsalternativer.
75, 80 eller 90 cm – Større koketopper tilbyr opp til 6 brennesoner, nyttig hvis du ofte innbyr til fest.

Arbeidsoverflaten bør alltid være mellom 25 og 30 mm dyp for å passe med koketoppen din.

TYPE

Induksjonskoketopper – Raskest å varme opp, responderer på temperaturendringer og kjøles ned. Det varmer kun opp området under grytene eller kjelene dine, og gjør at overflaten forblir kald – helt magisk.
Gasskoketopper – Vis endringene du gjør med varmen etter størrelsen på den blå flammen.
Keramiske koketopper – Keramiske koketopper har en glatt glassoverflate over varmekilden, noe som gjør dem enklere å rengjøre.
Solide koketopper – Disse elektriske koketoppene leverer kun varme til delen av kjelen som er i kontakt med platen, så sørg for å bruke flatbasekokekar.

TILBEREDNING

Sprø grønnsaker eller hurtigkokt pasta? – Enkelt. Se etter induksjonskomfyrer med en forsterker for ekstra effekt, og raskt. Enkelte gasskoketopper kommer også med en unik woksone for sprøere grønnsaker.
Smeltet sjokolade eller dampede desserter? – Enkelt. En induksjonskomfyr gir deg den nøyaktige og responsive temperaturkontrollen du trenger for rask og effektiv smelting og damping.
Kasseroller eller gryter? – Du gjettet det ... Enkelt. Enkelte elektriske keramiske koketopper har utvidbare soner for de største kokekarene dine. Alternativt kan induksjonskoketopper med en brofunksjon koble sammen to tilberedningssoner.

rengjøring

Induksjonskoketopper – Fordi kun området under gryten eller kjelen er varmt, brenner ikke søl på overflaten. Glasset er raskt å kjøle ned og raskt å rengjøre. Rengjøring er enkelt.
Gasskoketopper – Flate glasskeramiske overflater er lettere å rengjøre enn rustfritt stål. Rammeløse koketopper har færre kanter å rengjøre, slik at skitt ikke har noe sted å gjemme seg.
Elektriske koketopper – Flate keramiske elektriske koketopper er lettere å rengjøre enn solide plater. Og gir i tillegg en stilig finish. Vinn-vinn.

SIKKERHET

Induksjonskomfyrer – Induksjonstilberedning varmer kun området som berører grytene og kjelene dine, resten av overflaten forblir kald. De kjøles også raskt ned slik at overflaten er trygg å ta på raskere etter matlaging.
Gasskoketopper – Det er enkelt å se flammen, men ikke gassen. AutoOff sørger for at gasstilførselen slås av så snart flammen slukkes.
Elektriske koketopper – En barnesikring og knotter som er utenfor rekkevidde holder nysgjerrige små fingre unna. Enkelte modeller har en restvarmeindikator slik at alle vet når det trygt å ta på og noen slås automatisk av når de er på for lenge.

KLAR FOR Å VELGE KOKETOPP?

Vi har stilige gass-, elektriske og induksjonskoketopper for deg å velge blant i en rekke farger og finisher.

INDUKSJONSKOKETYPER ER RASKERE

Induksjonskoketopper bruker magnetisk energi til å varme opp kjelene dine – slik at de blir varmere, raskere. Mens maten din steker, forblir overflaten på koketoppen kald å ta på. Så det er ultratrygt, så vel som ultrakraftig. Oppdag vår serie av Zanussi-induksjonskoketopper nå.